Appartement huren met prive zwembad op Bali IndonesieIndeling van de villa

Woonkamer

Appartement huren met prive zwembad op Bali Indonesie

Grote living met snelle Wifi
Woonkamer is voorzien van gezellige zithoek , vitrinekast ,
TV en fraaie eethoek.
Verder schilderijen en sfeervolle schemerlampen.

Slaapkamer 1

Appartement huren met prive zwembad op Bali Indonesie

Ruimte genoeg
Slaapkamer is voorzien van een 2 pers. bed 1.80 br x 2:00 lang
nachtkastjes en verlichting.
Airco+fan en toegang tot eigen doucheruimte, wastafel en toilet

Slaapkamer 2

Appartement huren met prive zwembad op Bali Indonesie

Riante slaapkamer
Slaapkamer is voorzien van een 2 pers. bed 1.60 br x 2:00 lang
nachtkastjes en verlichting.
Airco+fan en toegang tot eigen doucheruimte, wastafel en toilet

Keuken

Appartement huren met prive zwembad op Bali Indonesie

Oompleet ingericht
Hoekkeuken met 2 pits gasstel, magnetron, waterkoker, volledig bestek en serviesgoed voor 4 personen. Ook blikopener, eiersnijder etc. behoort tot standaard uitrusting.

Terras

Appartement huren met prive zwembad op Bali Indonesie

Ruim overdekt terras
eigenlijk heeft u 2 terrassen.
Gezamenlijk een fraai terras met 2 zitjes.
Het hele terras is overdekt en u kunt heerlijk in de schaduw vertoeven.

Zwembad

Appartement huren met prive zwembad op Bali Indonesie

Heerlijk zwembad, altijd lekker
Niet heel groot maar heerlijk om even in te springen. De temperatuur van het water is het hele jaar door 28º-30º C. Er zijn 2 ligbedjes aanwezig bij het zwembad om te relaxen.

De fietsen

2 goede fietsen staan klaar om te huren. Slechts IDR 20.000/fiets/dag

U dient bij boeking op te geven dat u de fietsen wilt huren. Dat kan alleen voor de hele huur periode. Een of enkele dagen is niet mogelijk.
RH 20.000 komt overeen met amper € 1,35 per dag / per / fiets.
U dient bij reservering de huur van de fietsen te vermelden. De fietsen zijn voorzien van verlichting en kabelslot. Er is ook een fietspomp en een reparatieset aanwezig.
Bij een huur periode van 21 dagen of meer zijn de fietsen GRATIS.....

Als u aan komt bij de villa zal mr Ketut de chauffeur u binnen laten. Hij zal u tijdens de check-in uitleggen hoe alles werkt. Hij zal u ook uitleggen hoe het kluisje werkt.

Wij raden u af om het water, wat uit de kraan komt, niet te drinken. Er is in het huis een waterdispenser voor gekoeld drinkwater aanwezig. U kunt de huishoudelijke hulp mrs. Mega vragen om een nieuwe fles van 19 liter. Kosten IDR 50.000 / fles en is inclusief bezorgen en installeren. Bij vertrek blijft de fles achter in de woning.
Wij hebben per gast voor u een kleine handdoek, een handdoek voor de douche en een groot badlaken voor de ligbedjes. Elke 3e - 6e - 9e - 12e dag etc van uw verblijf worden de handdoeken gewassen. Beddengoed 1x per week. Wilt u de handdoeken elke dag laten wassen? Dat kán als u in de prijslijst voor deze extra optie kiest.
Of u brengt zelf extra handdoeken mee en laat die ergens wassen.
De gasfles wordt ook verwisseld door Mega en is incl. bij het verblijf. Eten in een restaurant is echter zó goedkoop dat u weinig zelf zult koken. In de populaire warungs en restaurants is het eten beslist niet "pittig" en frietjes i.p.v. rijst is vaak mogelijk als u er naar vraagt. Waarom zelf koken...?
De huishoudelijke hulp komt tijdens uw verblijf bijna elke dag een uurtje poetsen, vegen en dweilen. Zij is in bezit van een sleutel en zal haar werk doen, u hoeft dus niet thuis te blijven voor haar komst. De dagelijkse schoonmaak en het wassen van bedlinnen en handdoeken is bij de prijs inbegrepen. Wij hebben met onze huishoudelijke hulp afgesproken dat zij niet uw vaat hoeft af te wassen, dit uw verantwoordelijkheid. Ontbijt is NIET inbegrepen. U kunt echter voor weinig geld ontbijten bij o.a. cafe Luthu's aan het strand en Warung Lila in de Bumi Ayu, beiden prima adressen om te ontbijten.

Delen

Een heerlijke vakantie in een onvergetelijke villa......