Supermarkten en winkels

Hardy's:
Dit is de grootste supermarkt in de omgeving, 2 verdiepingen. Beneden voor het grootste gedeelte supermarkt en boven de kleding kantoor artikelen en souveniers. Souveniers zijn hier goedkoper dan op straat. Beneden groenten - fruit en levensmiddelen maar ook huishoudelijke artikelen. Als Hardy's het niet in zijn bestand heeft dan is het ergens anders ook niet te koop. Wel steeds vaker lege schappen die dan langdurig leeg blijven.

Luthu's Bakery:
Om 5 uur, als de zon net boven de horizon verschenen is, dan zijn ze bij deze bakker al volop verse dingen aan het bereiden. Dit adres bevindt zich op het eind van de Jalan Sindu, net voordat je aan de zee aan komt aan de linkerkant. Alles elke dag vers gebakken van heerlijk brood en koekjes tot geweldig lekker gebak. Wat je hier haalt is krakend vers en perfect. Links om de hoek na 20 m is het terras op het strand en Luthu's serveert daar niet alleen koffie met gebak maar ook een zéér uitgebreidt ontbijt compleet met vers fruit en vers geperst sapje voor een luttel bedrag tot c.a. 10:30u

Bakkerij:
Een nieuwe bakker in de Jalan Pungutan. Ze bakken elke dag krakend vers brood. Multizaden, volkoren en sunflowerbrood is slechts een kleine greep uit het dagelijkse assortiment. Heerlijk brood en van harte aan te raden. De bakker heeft ca 10 jaar in Nederland gewoond en bij Gist Brocades gewerkt, iemand met een ruime ervaring die werkelijk subliem brood bakt. Ook "iets" voor bij de koffie is hier te koop. Alles van deze bakker is even lekker.

Delen

Een heerlijke vakantie in een onvergetelijke villa......