Indeling van de bungalow

Woonkamer

Grote living met snelle Wifi
Woonkamer is voorzien van gezellige zithoek ,  TV meubel,
TV en fraaie eethoek. Verder schilderijen en sfeervolle schemerlampen.

Slaapkamer 1

Ruimte genoeg
Slaapkamer is voorzien van een 2 pers. bed 1.80 br x 2:00 lang
nachtkastjes en verlichting.
Airco en toegang tot eigen doucheruimte, wastafel en toilet

Slaapkamer 2

Riante slaapkamer
Slaapkamer is voorzien van een 2x 1 pers. bed 1.00 br x 2:00 lang
nachtkastjes en verlichting.
Airco en toegang tot eigen doucheruimte, wastafel en toilet

Keuken

Oompleet ingericht
U-keuken met 2 pits gasstel, magnetron, waterkoker, volledig bestek en serviesgoed voor 4 personen. Ook blikopener, Blender, eiersnijder etc. behoort tot standaard uitrusting.

Terras achter

Ruim terras achterzijde
U heeft 2 terrassen, een aan de voorzijde en een achter het huis.
Gezamenlijk een fraai terras met 2 zitjes. Het hele terras is overdekt en u kunt heerlijk in de schaduw vertoeven.

Terras voor

Heerlijk terras aan de voorzijde
Dit flinke terras aan de voorzijde van de villa bevindt zich langs de oprit naar de garage. Heerlijk om te relaxen op een van de 2 zonnebedjes. U komt hier echt volledig tot rust.

Deze bungalow kan enkel voor 4 weken of langer verhuurd worden. Als u boekt dient ook de villa voor diezelfde periode beschikbaar te zijn, alleen dan kan er geboekt worden.

Als u aan komt bij de bungalow zal mr Ketut de chauffeur u binnen laten. Hij zal u tijdens de check-in uitleggen hoe alles werkt. Hij zal u ook uitleggen hoe het kluisje werkt.
Wij raden u af om het water, wat uit de kraan komt, niet te drinken. Er is in het huis een waterdispenser voor gekoeld drinkwater aanwezig. U kunt de huishoudelijke hulp mrs. Mega vragen om een nieuwe fles van 19 liter. Kosten IDR 50.000 / fles en is inclusief bezorgen en installeren. Bij vertrek blijft de fles achter in de woning.
Wij hebben per gast voor u een kleine handdoek, een handdoek voor de douche en een groot badlaken voor de ligbedjes. Elke 3e - 6e - 9e - 12e dag etc van uw verblijf worden de handdoeken gewassen. Beddengoed 1x per week. Wilt u de handdoeken elke dag laten wassen? Dat kán als u in de prijslijst voor deze extra optie kiest.
Of u brengt zelf extra handdoeken mee en laat die ergens wassen. De gasfles wordt ook verwisseld door Mega en is incl. bij het verblijf. Eten in een restaurant is echter zó goedkoop dat u weinig zelf zult koken. In de populaire warungs en restaurants is het eten beslist niet "pittig" en frietjes i.p.v. rijst is vaak mogelijk als u er naar vraagt. Waarom zelf koken...?
De huishoudelijke hulp komt tijdens uw verblijf bijna elke dag een uurtje poetsen, vegen en dweilen. Zij is in bezit van een sleutel en zal haar werk doen, u hoeft dus niet thuis te blijven voor haar komst. De dagelijkse schoonmaak en het wassen van bedlinnen en handdoeken is bij de prijs inbegrepen. Wij hebben met onze huishoudelijke hulp afgesproken dat zij niet uw vaat hoeft af te wassen, dit uw verantwoordelijkheid. Ontbijt is NIET inbegrepen. U kunt echter voor weinig geld ontbijten bij o.a. cafe Luthu's aan het strand en Warung Lila in de Bumi Ayu, beiden prima adressen om te ontbijten.

Delen

Een heerlijke vakantie in een onvergetelijke villa......