Overzicht van excursies op Bali

Zonder dagtocht heeft u Bali niet gezien....

Wat is er nou mooier dan een excursie of dagtocht door een gids die zelf komt uit het gebied waar u op vakantie bent en in dit geval uit Indonesie? Er zijn op straat stalletjes te vinden die excursies aanbieden in allerlei vormen en voor ieders smaak maar u kunt beter (en goedkoper) een chauffeur met auto huren. Meestal zijn dat SUV's waar zelfs 7 personen in vervoert kunnen worden. Op straat wordt je dan ook vaak aangesproken of je "transport" wilt hebben. U kunt met zo iemand in zee gaan en een afspraak maken maar het is beter en betrouwbaarder om bij ons naar een goede chauffeur te informeren. Heeft u bij ons geboekt en daarbij aangegeven dat u door onze vaste chauffeur (Ketut Suanata) opgehaald wenst te worden van het vliegveld dan is dat ook de juiste persoon om later in de vakantie een dagtocht mee te gaan maken. 
De chauffeur legt onderweg alles uit in het Engels.

Onze chauffeur, die u eventueel ophaalt en terug brengt van het vliegveld, is aardig en betrouwbaar.
Hieronder in het overzicht van excursies op Bali leest u wat er zoal te zien is.

Tanah Lot

Tanah Lot de tempel in zee. Laat u tegen het eind van uw dagtocht naar deze heilige plaats brengen. De combinatie van de tempel en de ondergaande zon is uniek te noemen. Geen wonder dat er op deze romantische plek al veel vrouwen door hun vriend ten huwelijk zijn gevraagd. 
U kiest: Dagtocht Midden Bali

Vlindertuin

De vlindertuin van Bali is vaak een onderdeel van een dagtocht op Bali. Vlinders groter dan een uitgestrekte hand zijn hier geen uitzondering. U krijgt uitleg over diverse soorten vlinders maar ook over wandelende takken, vliegend hert en andere soorten dieren in deze fraaie vlindertuin.
U kiest: Dagtocht Midden Bali

Ubud en het apenbos

Ubud hét kunstenaarsdorp van Bali met de vele handwerkateliers is een uitstekende stop. Hier vindt u fraaie kunstwerken van Bali gemaakt. Net buiten Ubud is het apenbos, leuk om de aapjes te voeren.
U kiest: Dagtocht Ubud

Koffie plantage

Bezoek eens een koffie en thee plantage.
Men laat u met trots zien hoe het eindproduct tot stand komt en kom alles te weten over koffie. Als afsluiter gaat U niet weg zonder vele soorten koffie en thee geproefd te hebben. Leuk om te doen.
U kiest: Dagtocht Cultuur

Delen

Een heerlijke vakantie in een onvergetelijke villa......